המצרכים:
1 ק"ג קישואים מסוג זוקיני חצויים ופרוסים
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן זית
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 כוס שמיר קצוץ
10 כוסות מרק עוף.
ההכנה:
לחמם בסיר השמן ולהזהיב הבצל, להוסיף השורשים, הזוקיני הפרוס.
להקפיץ מספר דקות. להוסיף מרק עוף , לתבל, לבשל כ- 15 דקות.
להוציא השורשים ולהגיש עם שמיר קצוץ.
מתקבלות 8 מנות- כל מנה מכילה:
69 קלוריות
חלבון 2.2
פחמימות 10.3
סה"כ קלוריות 554
חלבון 17.79
פחמימות 83