נגישות

המצרכים:

1 ק"ג קישואים מסוג זוקיני חצויים ופרוסים

1 בצל גדול קצוץ

2 כפות שמן זית

1 שורש סלרי

1 שורש פטרוזיליה

1 כוס שמיר קצוץ

10 כוסות מרק עוף.

ההכנה:

לחמם בסיר השמן ולהזהיב הבצל, להוסיף השורשים, הזוקיני הפרוס.

להקפיץ מספר דקות. להוסיף מרק עוף , לתבל, לבשל כ- 15 דקות.

להוציא השורשים ולהגיש עם שמיר קצוץ.

מתקבלות 8 מנות- כל מנה מכילה:

69 קלוריות

חלבון 2.2

פחמימות 10.3

סה"כ קלוריות 554

חלבון 17.79

פחמימות 83