המצרכים:
- כף שמן זית
- 400 גרם טופו חתוך לקוביות
- 400 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
- 100 גרם פטריות שיטאקי מושרות במים חמים לשעתיים, מסוננות וחתוכות גס
- 2 כפות עירית קצוצה גס
- 3 כפות עגבניות מיובשות מושרות במים, מסוננות
- עלים מ1 גבעול טימין
- 2-4 שיני שום
- מלח ופלפל לפי הטעם
ההכנה:
- מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים במהירות בלי שיישרף.
- מוסיפים את פטריות השמפיניון ולאחר דקה את השיטאקי, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
- מתבלים, מוסיפים את העירית, העגבניות המיובשות, הטופו והטימין.
- מתקנים תיבול ומגישים.