נגישות

המצרכים:

  • כף שמן זית
  • 400 גרם טופו חתוך לקוביות
  • 400 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
  • 100 גרם פטריות שיטאקי מושרות במים חמים לשעתיים, מסוננות וחתוכות גס
  • 2 כפות עירית קצוצה גס
  • 3 כפות עגבניות מיובשות מושרות במים, מסוננות
  • עלים מ1 גבעול טימין
  • 2-4 שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

ההכנה:

  • מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים במהירות בלי שיישרף.
  • מוסיפים את פטריות השמפיניון ולאחר דקה את השיטאקי, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
  • מתבלים, מוסיפים את העירית, העגבניות המיובשות, הטופו והטימין.
  • מתקנים תיבול ומגישים.