המצרכים:
- 2 כוסות אפונה ירוקה יבשה
- 2 גזרים חתוכים לקוביות
- 1 כוס אפונה ירוקה קפואה1 שורש סלרי חתוך לקוביות
- 1 בצל גדול קצוץ
- 4-5 שיני שום קצוצותכף שמן קנולה
- 9-10 כוסות מרק עוף
- מלח, פלפל, כמון, כוסברה קצוצה
ההכנה:
- לטגן בצל+ שום עם כף שמן, להוסיף הגזר ושורש הסלרי החתוכים לקוביות.
- להקפיץ מספר דקות להוסיף האפונה היבשה ומרק העוף.
- לבשל על אש קטנה עד שהאפונה רכה, להוסיף האפונה הקפואה ולבשל עשר דקות נוספות.
- לתבל ולהגיש עם כוסברה קצוצה.
מתקבלות 8 מנות- כל מנה מכילה:
- 237 קלוריות
- חלבון 15.2
- פחמימות 41.2
- סה"כ קלוריות 1900
- חלבון 121.8
- פחמימות 330.4