המצרכים:
- 1 כוס אורז מלא
- 1 כוס שעועית מש
- 8 כוסות מרק עוף
- 1/2 בצל גדול קצוץ
- 2 כפות שמן קנולה
- 1/2 כפית כמון
- מלח, פלפל
ההכנה:
- להשרות האורז במי ברז לשעה ולשטוף.
- להשרות המש במים רותחים כמחצית השעה ולשטוף.
- לטגן הבצל עד להזהבה, להוסיף המש ולאדות כ- 5 דקות.
- להוסיף האורז ו- 4 כוסות מרק עוף, להרתיח, להמשיך לבשל על להבהב נמוכה עד לספיגת כל הנוזלים, לערבב מדי פעם.
- לתבל ולהגיש.
מתקבלות 8 מנות- כל מנה מכילה:
- קלוריות 197
- חלבון 8.7
- פחמימות 33.6