ניווט מהיר
פותח על ידי Startup Booster
1 כוס חלב
2 ביצים
קורט מלח
כפית סוכר
3/4 כוס קמח - אפשר לערבב קמח מלא וקמח לבן.
250 גר' גבינה
3 כפיות סוכר
שקית סוכר וניל
ניתן להוסיף מעט צימוקים
מערבבים את החומרים לחביתייה יחד.
מחממים מחבת עם מעט שמן, יוצקים מעט מהבלילה למחבת והופכים כאשר מתחילים להיווצר בועות אויר על החביתייה. מטגנים מצידה השני, עד שמשחים.
מערבבים את חומרי המילוי.
אופן המילוי- פורסים חביתייה על צלחת , מניחים כף של מילוי באמצע ומגלגלים. סוגרים את הקצוות כלפי פנים. ועוברים לחביתייה הבאה...
המתכון באדיבות קרן הרשקופ, דיאטנית, בשיתוף עם ילדי בית הספר "שבטי ישראל" במודיעין.