המצרכים:
- 500 גרם פילה לברק טרי, מנוקה מהעור וחתוך לחתיכות קטנות
- 1 בצל לבן, חתוך לקוביות קטנטנות
- 3 עגבניות, מנוקות מהגרעינים וחתוכות לקוביות
- מיץ מ-4 ליים (או 3 לימונים)
- 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
- 1/2 צרור כוסברה, שטופה וקצוצה
ההכנה:
- מניחים את נתחי הדג בקערה מתאימה. מוסיפים את כל החומרים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב. משהים במקרר למשך כשעתיים. לפני ההגשה מוסיפים את העגבניות והנבטים
מתקבלות 5 מנות- כל מנה מכילה: