נגישות

המצרכים:

500-600 גרם פרחי ברוקולי עם גבעולים.

1 תפו"א גדול מגורד.

1 בצל גדול מגורד.

1 כף שמן קנולה.

3 חלבונים.

1 כף סולת.

ההכנה:

מטגנים הבצל המגורד עם 1 כף שמן קנולה.

מוסיפים לתערובת את הברוקולי החתוך ותפו"א מגורד וסחוט.

מקפיצים מס' דקות.

מוסיפים 3 חלבונים מוקצפים לתערובת אחידה, ומתבלים.

משמנים קלות תבנית פירקס בגודל בינוני ומפזרים כף סולת.

שופכים את התערובת ואופים בתנור חם בחום בינוני כ-45 דקות.

מתקבלות 6 מנות- כל מנה מכילה:

94 קלוריות

חלבון 5.3

פחמימות 15

סה"כ קלוריות 565

חלבון 31.89

פחמימות 91.7