נגישות

דג מוסר מאודה עם ירקות גינה בנוסח אסייתי על מצע קינואה

המצרכים:

8 פילטים דג מוסר

2 בצל ירוק

4 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קלוף ומגורד

חבילת פטריות שמפיניון

חבילת עגבניות שרי

ראש ברוקולי חתוך לפרחים

חצי כוס רוטב סויה

חצי כוס יין לבן יבש טוב

חצי חבילת עלי מנגולד

ההכנה:

שוטפים היטב את הדג וחותכים בצידו 3-4 פסים אלכסוניים

חותכים את הבצל הירוק לפרוסות.

הניחו את עלי המנגולד על המאדה

שמים את הדג על העלים, מעל את רצועות הג'ינג'ר, את הבצל הירוק הפטריות, עגבניות השרי והברוקולי

מערבבים בקערית את רוטב הסויה, היין, ומלח ופלפל. שופכים על הדגים.

מאדים כ-20 דקות עד שהדג עשוי עד הסוף אך לא יבש ומגישים על מצע קינואה.

מתקבלות 8 מנות- כל מנה מכילה:

161 קלוריות

28 גר' חלבון

10 גר' פחמימות

1.5 גר' שומן