נגישות

מצרכים ואופן הכנה

בצק

3 כוסות קמח

250 גרם אשל/ 250 גר גבינה לבנה 5%

2 כפות שמן זית

1/4 כוס מים/חלב

1.5 כפית אבקת אפייה

מערבבים את כל החומרים ולשים לכדור

במידת הצורף מוסיפים עוד מים/חלב.

מחממים תנור ל 180 מעלות.

רוטב

רסק עגבניות קטן

1/4 כוס מים

תבלינים: מלח, פלפל, אורגנו

מערבבים יחד עם המים, עד להיווצרות רוטב סמיך

הכנת הפיצה

גבינה צהובה/גבינת מוצרלה

תוספות אפשריות: טונה, זיתים, עגבניות, פטריות, תירס,

גבינה בולגרית, בצל (בהתאם להעדפה אישית)

מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, מרדדים עם מערוך או משטחים עם הידיים לגודל המתאים.

מורחים רוטב על בפיצה.

מפזרים את הגבינה ואת התוספות בהתאם להעדפה האישית.

מניחים על נייר אפייה במונח על תבנית.

מכניסים לתנור- עד שהפיצה זהובה כ-15 דקות.

בתיאבון