נגישות

מאפינס זיתים וגבינות

החומרים (8 מנות):

1.5 כוסות קמח מחיטה מלאה

כפית אבקת אפיה

1.5 גביעי קוטג' ’ 5%

½ כוס זיתים מגולענים

שלוש כפות שמן קנולה

½ כוס חלב

100 גרם גבינה צהובה מגוררת

2 ביצים

½ כפית מלח

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180- מעלות.

בקערה גדולה מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח.

בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, הקוטג', הגבינה הצהובה, החלב והשמן.

יוצקים את תערובת הגבינות על תערובת הקמח, מוסיפים את הזיתים ומערבבים.

יוצקים לתבניות מאפינס ואופים כ 25- דקות

המתכון באדיבות קרן הרשקופ, דיאטנית, בשיתוף עם ילדי בית הספר "שבטי ישראל" במודיעין.