נגישות

המצרכים:

6 כרשות גדולות

2 כפות שמן זית

3 כפות קוואקר

8 כוסות מרק עוף

מלח,פלפל,אגוז מוסקט לפי הטעם

1 יוגורט

6 כפות בצל ירוק קצוץ

ההכנה:

לקצוץ הכרשות החלק הלבן בלבד לחתיכות קטנות ולהזהיב עם 2 כפות שמן זית, להוסיף 2 תפו"א חתוכים, לאדות מעט,

להוסיף 6 כוסות מרק עוף, ולבשל על אש נמוכה עד לריכוך הירקות.

להעביר המרק לבלנדר, לתבל במלח,פלפל,אגוז מוסקט,

להביא לרתיחה נוספת.

להגיש עם כף יוגורט+1 כף בצל ירוק קצוץ.

מתקבלות 6 מנות- כל מנה מכילה:

94 קלוריות

חלבון 5.3

פחמימות 15

סה"כ קלוריות 565

חלבון 31.89