המצרכים:
6 כרשות גדולות
2 כפות שמן זית
3 כפות קוואקר
8 כוסות מרק עוף
מלח,פלפל,אגוז מוסקט לפי הטעם
1 יוגורט
6 כפות בצל ירוק קצוץ
ההכנה:
לקצוץ הכרשות החלק הלבן בלבד לחתיכות קטנות ולהזהיב עם 2 כפות שמן זית, להוסיף 2 תפו"א חתוכים, לאדות מעט,
להוסיף 6 כוסות מרק עוף, ולבשל על אש נמוכה עד לריכוך הירקות.
להעביר המרק לבלנדר, לתבל במלח,פלפל,אגוז מוסקט,
להביא לרתיחה נוספת.
להגיש עם כף יוגורט+1 כף בצל ירוק קצוץ.
מתקבלות 6 מנות- כל מנה מכילה:
94 קלוריות
חלבון 5.3
פחמימות 15
סה"כ קלוריות 565
חלבון 31.89