נגישות

החומרים (מתכון של כ-20 מנות):

2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם)

1 כפית תמצית רום

בננה

5 תותים

קלמנטינה קלופה ופרוסה לפלחים

תפוח פרוס ל-5 פלחים

אופן ההכנה:

שוברים את השוקולד לקוביות ומכניסים לקערת זכוכית חסינת אש.

מחממים מים בסיר ומניחים עליו את הקערה עם השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס.

מוסיפים את תמצית הרום.

פורסים את הבננות ל- 5 חתיכות

שוטפים את התותים ומנגבים בנייר סופג.

פורסים את הקלמנטינה ואת התפוח.

לוקחים כל פרי וטובלים רק חצי ממנו בתוך השוקולד.

מניחים על מגש עד שהשוקולד יתקרר.

להגשה- מניחים בתוך גביע נייר.