נגישות

עוגת תמרים

מצרכים:

1.5 כוסות תה חזק ורותח

250 גר' תמרים לחים ומגולענים וחתוכים

50 גר' אגוזים קצוצים

1.5 כוסות סוכר חום

½ כוס שמן קנולה

2 כפיות סודה לשתיה

2 ביצים טרופות

1 כפית קליפת תפוז/ לימון מגורדת

2 כוסות קמח רגיל (1 קמח מלא + 1 רגיל)

ציפורן

אגוז מוסקט

הכנה:

להכניס את כל החומרים לקערה ולשפוך עליהם תה רותח, להשהות עד שהתערובת קרה.

להוסיף לתערובת ביצים טרופות וקמח,

לערבב את כל התערובת היטב,

ולאפות בחום בינוני כחצי שעה.